Saxofon
Brief info

Din multitudinea genurilor de arta existente, muzica este una dintre cele mai apropiate sufletului omenesc, ea insotindu-ne pe buna dreptate pe parcursul intregii vieti. De la momentul aparitiei si pina astazi, cale de milenii muzica se include ca element inerent in viata societatii, in constiinta si natura omului. Alaturi de alte descoperiri ea a devenit un mare fenomen al lumii, acompaniind istoria civilizatiei umane in perioadele de mari avinturi, precum si in cele de declin.

Prin urmare, ar fi greu sa ne imaginam pe cineva ca s-ar putea lipsi totalmente de muzica in viata sa. Aflindu-se in fiecare din noi, ea actioneaza ca unul din remediile cele mai importante in serviciul corpului si sufletului nostru.

Fara indoiala, muzica are influenta asupra individului, ritmul si armonia ocolind filtrele logice si analitice ale mintii, isi croiesc drum spre comorile ascunse ale sufletului stabilind contact direct cu sentimentele profunde din adincul memoriei si imaginatiei.

,,Spune-mi ce muzica asculti ca sa iti spun ce caracter ai, sau ce simti sau cine esti ''. Muzica exprima caracterul unui om si starea lui de spirit.

In concluzie: daca iubiti saxofonul sau clarinetul, eu va astept la Scoala Populara de Arte sa invatam acest frumos instrument, abordind o gama variata de genuri muzicale (usoara - cafe, jazz si populara).

E-mail: cristianmandache@yahoo.com

Telefon: 0741/603607

Vizualizează CV Cristian Mandache