Inscriere

Cum să aplici

Procesul de admitere

Alegerea unei școli pentru copiii noștri este una dintre cele mai importante decizii pe care le luăm ca părinți și, deși este posibil să fi identificat deja elemente cheie pe care le-am dori pentru școala copiilor noștri.

În prima clipă, vă recomandăm să vă stabiliți o întâlnire pentru a veni să ne vizitați și să vedeți ceea ce este cu adevărat o experiență de învățare de neegalat la Școala Populară de Arte Titel Popovici Iași!

Stabilește o programare
Download

Condiții de înscriere

Înscrierile se pot face la sediul Școlii Populare de Arte Titel Popovici Iași, prin completarea unei cereri de înscriere (formularul se poate descărca și de aici) și încheierea unui contract de studiu anual. Cursurile școlii pot fi urmate de orice persoană din Iași sau din alte localități vecine, cu vîrste cuprinse între 5 și 75 de ani. Cererea de înscriere va fi însoțită de o copie dupa CI sau după certificatul de naștere. Înscrierile pentru anul școlar viitor se vor face în perioada 16 august - 17 septembrie 2021. Taxa de înscriere este de 50 de RON și este numai pentru anul I. Taxa de frecvență anuală este 700 de RON iar cea de eliberare diplomă este tot de 50 de lei.