Profesor: Silviu Roman
Tel: 0758 227 139

Email : silviuroman85@yahoo.com

La cursul de chitară aveți posibilitatea de a învăța: chitară clasică, chitară electrică, chitară acustică și chitară bas după notația muzicală, tabulaturi, acorduri și ritmuri cu degetele sau cu pana.

Vom lucra după metode de chitară clasică, metode de chitară electrică, metode de chitară bass, acorduri, tabulaturi și partituri realizate de subsemnatul.

Primul an de curs este dedicat lucrului după metoda de chitară clasică cu note și noțiuni muzicale, intoducerea în lumea muzicii, teoria muzicii, cunoașterea instrumentului și a familiei chitarelor, digitația, prezentarea accesoriilor și materialelor necesare cursului.

Anul doi de curs începe cu acorduri, ritmuri, ciupituri pe acorduri, lucrul cu pana, introducerea chitarei acustice, electrice și bas, piese clasice și moderne, lucrul după metode cu game majore, minore, arpegii și moduri.

Anul trei este dedicat tehnicii, exercițiilor variate de virtuozitate, gamelor, modurilor, arpegiilor, ritmurilor mai complexe si lucrului la piese clasice și moderne avansate.

Pe perioada cursului vor avea loc întalniri cu chitaristii, auditii, prezentări și recitaluri.

Profesor,

Silviu Roman

 

              

Leave a Comment