Profesor: Silviu Roman
tel. 0758 227 139

Email : silviuroman85@yahoo.com
Facebook : Silviu Roman

„La cursul de chitara aveti posibilitatea de a invata: chitara clasica, chitara electrica, chitara acustica si chitara bas dupa notatia muzicala, tabulaturi, acorduri si ritmuri cu degetele sau cu pana.

Vom lucra dupa metode de chitara clasica, metode de chitara electrica, metode de chitara bass, acorduri, tabulaturi si partituri realizate de subsemnatul.

Primul an de curs este dedicat lucrului dupa metoda de chitara clasica cu note si notiuni muzicale, intoducerea in lumea muzicii, teoria muzicii, cunoasterea instrumentului si a familiei chitarelor, digitatia, prezentarea accesoriilor si materialelor necesare cursului.

Anul doi de curs incepe cu acorduri, ritmuri, ciupituri pe acorduri, lucrul cu pana, introducerea chitarei acustice, electrice si bas, piese clasice si moderne, lucrul dupa metode cu game majore, minore, arpegii si moduri.

Anul trei este dedicat tehnicii, exercitiilor variate de virtuozitate, gamelor, modurilor, arpegiilor, ritmurilor mai complexe si lucrului la piese clasice si moderne avansate.

Pe perioada cursului vor avea loc intalniri cu chitaristii, auditii, prezentari si recitaluri.” prof. Silviu Roman.

Leave a Comment