All Posts

Regulament de organizare concurs de management Scoala Populara de Arte „Titel Popovici” Iasi

Regulament de organizare concurs de management Scoala Populara de Arte „Titel Popovici” Iasi

REGULAMENTUL-DE-ORGANIZARE-CONCURS-1Descarcă CAIETUL-DE-OBIECTIVE-CU-ORG-SI-BUGETE-1Descarcă ANUNT-1Descarcă Anexa-1-la-Anunt-MODEL-cerere-de-înscriere-la-concurs-de-management-2Descarcă Anexa-2-la-Anunt-MODEL-adeverinta-de-vechime-2Descarcă Anexa-3-la-Anunt-MODEL-declaratie-pe-propria-răspundere-1Descarcă Anexa-4-la-Anunt-MODEL-declaratie-pe-propria-răspundere-1Descarcă Anexa-5-la-Anunt-MODEL-cadru-prima-pagina-proiect-de-management-1Descarcă ANEXA-6-la-Anunt-Bibliografie-1Descarcă

Keep reading

Festivalul „Flori de primăvară”, la care au participat și anul acesta elevii și absolvenții Clasei de Acordeon & Canto Popular de la  Școala Populară de Arte ,,Titel Popovici” din Iași,  s-a desfășurat pe 13 iunie 2023 în frumoasa sală de spectacole a Ateneului Național Iași. Manifestarea, organizată pînă în cele mai mici detalii de către o echipă condusă de dl profesor Romeo Luchian, a fost la cea de-a XIV -a ediție. ‪#‎fotocredit‬ Silviu Labeș.

Festivalul „Flori de primăvară”, la care au participat și anul acesta elevii și absolvenții Clasei de Acordeon & Canto Popular de la Școala Populară de Arte ,,Titel Popovici” din Iași, s-a desfășurat pe 13 iunie 2023 în frumoasa sală de spectacole a Ateneului Național Iași. Manifestarea, organizată pînă în cele mai mici detalii de către o echipă condusă de dl profesor Romeo Luchian, a fost la cea de-a XIV -a ediție. ‪#‎fotocredit‬ Silviu Labeș.

Keep reading