Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. De Crăciun totul este posibil. Totul înseamnă magie, împlinire, bucurie și vis.

❄️

Este noaptea în care totul devine lumină, culoare și speranță. De Crăciun avem o lume întreagă la picioarele sufletului. Frumusețea și puritatea acestei sărbători ne dă puterea de a dori binele celui de lângă noi, răbdarea de a ne bucura de fericirea celorlalți, credința într-o lume mai bună. 

❄️

         Colindele de Crăciun sunt o călătorie din suflet către suflet. Școala Populară de Arte vă colindă cu sufletul, pentru un nou început, pentru că orice Crăciun reprezintă miracolul întâlnirii cu noi însine. Este ceva atât de real, atât de încărcat cu enorm de multă realitate, încât seamănă cu o poveste. Mai jos veți vedea o poveste, povestea de Crăciun a Școlii Populare de Arte. O poveste pe care profesorii și cursanții școlii o vor spune pe scenă pentru dumneavoastră, pentru ca fiecare din cei prezenți să regăsească farmecul și inocența Crăciunului copilăriei.

⭐

Regie și prezentare: Andreea – Elena Popovici

Coprezentator: Alinuța Popistașu

Invitat special: Moș Crăciun

Au participat cursanți de la specializările: Canto & Muzică Ușoară ; Acordeon & Canto Popular ; Trompetă ; Saxofon ; Actorie ; Chitară ; Muzică Divertisment ; Pian ; Percuție

⭐
❄️

Aveți mai jos link spre povestea noastră de Crăciun ! ❤️

https://web.facebook.com/scoaladearteis/photos/pcb.333043278651862/333034818652708/

Leave a Comment