Noutăţi

Lista cu candidatii admisi la concursul pentru ocuparea postului de contabil sef la Scoala Populara de Arte "Titel Popovici" Iasi.

Pe 18 aprilie, la orele 20.50 p.m. (S.U.A.) profesorul Mihai Babii a suflat ca un oboist încă în putere ultima suflare printr-un zîmbet. Pe 3 noiembrie anul acesta ar fi împlinit 80 de ani. A plecat cu un bagaj foarte mare dincolo, bagaj pe care încă putea să ni-l dăruiască nouă, așa cum spunea Mircea Olariu, unul dintre ucenicii lui.

Vă invităm la un spectacol de excepţie, realizat cu ocazia sărbătoririi Zilei Unirii, 24 ianuarie. Intrarea este liberă.

Pe 1 şi 3 decembrie 2017 au avut loc două spectacole dedicate Zilei Nationale a României, organizate de către Şcoala Populară de Arte "Titel Popovici" Iaşi, cu sprijinul Consiliului Judeţean Iaşi, Palas Iaşi si Ateneu Tătăraşi. Au participat elevi şi absolventi ai Clasei de Acordeon & Canto popular, din cadrul şcolii, clasă înfiinţată şi coordonată de către domnul profesor Romeo Luchian.

Incepind cu 1 septembrie va puteti inscrie la Scoala de Televiziune din cadrul Catedrei Mass-media a Scolii Populare de Arte "Titel Popovici" din Iasi, unde puteti opta pentru urmatoarele specializari:
- videojurnalist
- realizator emisiuni TV
- prezentator TV
- editor imagine
- regizor TV.

Pages