Noutăţi

Anunt important! Pentru inscrierea in anul scolar 2020-2021 sunati la numerele de telefon ale profesorilor de la specializarea pe care doriti sa o urmati. Pentru a afla numerele de telefon dati click pe sectiunea "Profesori" de pe pagina de web a Scolii.

“Luni 30 martie 2020, a plecat pe drumul fara intoarcere al Eternitatii pictorul iesean Traian Mocanu, om bland la suflet, poet si scriitor. Un om pe care il ascultai fascinat ore in sir, povestind lucruri extraordinare, multe nestiute de oricine, despre marile personalitati ale tarii si lumii, artisti, politicieni, filosofi, regi si regine.

Vineri, 17 ianuarie 2020, ora 13.30, la Casa de Cultură Mihai Ursachi a Municipiului Iaşi, a avut loc lansarea volumului "Oglinzile prieteniei", semnat de Viorel Câtea. Au prezentat Liviu Apetroaei, Indira Spătaru, Horia Zilieru şi Valentin Talpalaru. Moderator: Adi Cristi.

Rapsozii Chișinăului condus de maestrul Efim Gămureac împreună cu Ansamblul Flori de Primăvară al Școlii Populare de Arte Titel Popovici și cu invitații Paul Celmare și Ana Maria Ababei vă invită să gustați din frumusețile muzicii dulcei Românii la Ateneul Național din Iași!

Pages