Noutăţi

Obiceiuri de Sarbatori cu ansamblul folcloric "Rapsodia" al Scoli Populare de Arte "Titel Popovici", Iasi. Coregrafia profesor Stefan Neagu, instructor coregraf Alexandra Neagu.

Premiul I la Sectiunea compozitie, decernat la ediţia a 51-a a Festivalului "Crizantema de aur" de la Tirgoviste (18-20 octombrie 2018), a fost adjudecat de profesorul Marcel Maxim, coordonatorul Clasei de Muzica usoara - Jazz din cadrul Scolii Populare de Arte "Titel Popovici" Iasi. Juriul a apreciat in mod deosebit compozitia sa "De ce pleci?

Distinsul Profesor ieșean Mandache Leucov a plecat spre o lume mai bună. O lume în care sufletele pădurilor și florilor pe care le-a iubit și ocrotit cu pasiune, atît timp cît a trăit pe planeta Pămînt, se odihnesc în pace și liniște deplină. A plecat dintre noi cu aproape o lună de zile înainte să-l sărbătorim, aproape de venerabila vîrstă de 90 de ani.

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ
REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ
CAPITOLUL I
DISPOZIŢII GENERALE

Art. 1 Școala Populară de Arte “TitelPopovici” Iași, este instituţie publică de cultură, cu personalitate juridică, finanţată din venituri proprii şi din alocaţii de la bugetul judeţean, aflându-se în subordinea Consiliului Judeţean Iași.

ȘCOALA POPULARĂ DE ARTĂ ”TITEL POPOVICI” IAȘI
SECȚIA COREGRAFIE

Profesor: Neagu Ștefan: Tel: 0742645767, E-mail: folkneagu@yahoo.com

Anunt important! - Pentru inscrierea in anul scolar 2018-2019 sunati la numerele de telefon ale profesorilor de la specializarea pe care doriti sa o urmati. Pentru a afla numerele de telefon dati click pe sectiunea "Profesori" de pe pagina de web a Scolii

Concursul pentru ocuparea unui post vacant contractual de CONTABIL ȘEF, cu studii superioare de licență și masterat (domeniul științe economice), care fa fost programat pentru data de 24 septembrie 2018, ora 9, se amina pentru o data ce va fi anuntata ulterior in mass-media si pe site-ul institutiei.

Manager Scoala Populara de Arte, profesor Traian Mocanu.

Pages