Dorel Constantinescu

Specializări:

    Profesor de Sculptura la Scoala Populara de Arte „Titel Popovici” din Iasi. Indruma si initiaza pe toti cei interesati si pasionati de sculptura in lemn, piatra sau modelaj in lut..  Activand in acest domeniu de o perioada de timp remarcabila am capatat experienta si am dat dovada de ingeniozitate oferind clientilor nostri produse unice si de calitate,la preturi rezonabile.

Blogul - https://dorelconstantinescu.wordpress.com/about/ - prezinta rezultatele unei munci sustinute cu daruire si maiestrie in atelierul meu personal:Catapetesme,iconostase, strani, scaune arheieresti,analoage,tetrapoade, cruci,troite, usi de exterior si interior special create pentru biserici, si multe altele, alcatuiesc o gama de produse care respecta cele mai inalte standarde de calitate, durabilitate si valoare estetica. Deasemenea diversitatea de forme si concepte artistice pastreaza legatura cu specificul istoric romanesc, si totodata dezvolta noi directii.respectand totodata dogmele si traditiile Bisericii Ortodoxe.

Pentru a va face o idee despre mine si lucrarile realizate in atelierul meu de creatie va invit sa facem o incursiune in arhiva,care cuprinde o serie de galerii foto si video.

Contact:dorel_24esc@yahoo.com

Tel:0744 850 580